2019. 12. 26. - 09:13

Katy Perry ezt adja karácsonyi ajándékként

Katy Perry ezt adja karácsonyi ajándékként

Nem vásárol karácsonyi ajándékokat a népszerű énekesnő – mint kiderült, Katy Perry inkább vakációra költi a pénzt, amelyet a családjával tölt.

A szokásoktól eltérően nem karácsonyi ajándékokra költ Katy Perry az ünnepi időszakban. A sikeres énekesnő és családtagjai között már korábban született egy megegyezés, miszerint ajándékozás helyett inkább közös vakációra mennek.katy_perry_karacsony_1
 
A People.com-nak Katy azt mondta: „A felnőttek a famíliában nem kapnak semmit inkább vakációra megyünk – ez a legjobb ajándék! A közös kikapcsolódás közben pedig eszünk, iszunk, szögre akasztjuk a diétát is. Múlt évben Hawaii-on voltunk. Ebben az esztendőben viszont valamilyen havas helyet választunk, ahol síelni és snowboardozni is lehet. Utóbbit én magam is szívesen csinálom.”
 
Katy Perry és családja ilyenkor 10 napig egy fedél alatt van, s mindig nagyon jól érzik magukat.
 
„Örülünk egymásnak, van rá mód, hogy átszóljunk a másikért a szomszéd helyiségbe, bosszankodunk, hülyéskedünk – mint egy átlagos család” – vallotta az énekesnő.
 
Katy egyébként már Orlando Bloom színész jegyese, s várhatóan hónapokon belül megtartják az esküvőt – tehát a sztárnál már a saját família is igencsak kilátásban van.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.