2020. 01. 08. - 08:55

Megdöbbentően vékony lett Adele

Megdöbbentően vékony lett Adele

Látványos fogyást produkált a népszerű énekesnő az utóbbi hónapokban. Adele egyik legújabb fotóján már annyira sovány régi önmagához képest, hogy sokan aggódni kezdtek miatta.

Közel 20 kilótól szabadult meg Adele, miután szakított a férjével. A tehetséges énekesnőtől ez meglehetősen érdekes lépés volt, tekintve, hogy dundibb formában robbant be a köztudatba és hódította meg a slágerlistákat.adele_001
 
Adele 2019 októbere óta egyre vékonyabb. Rajongói a Drake születésnapján készült, feltűnően sovány felvételek óta elkezdtek aggódni az énekesnőért. Pedig ő valóban csodálatosan festett vállat szabadon hagyó, elegáns fekete ruhájában.
 
A 31 esztendős sztár 2019 elején vált külön férjétől, Simon Koneckitől. A People magazinnak egy
Adele-hez közel álló bennfentes azt mondta: a fia, Angelo kedvéért az énekesnő egy jóval egészségesebb életmódra váltott, s új fitneszedzésbe is kezdett.
 
Rendkívül elszánt volt, s ennek meg is van az eredménye. Adele-nek személyi edző segít és reformer pilates-edzésekre is jár, de természetesen az étkezésére is odafigyel.
 
Adele egyébként 2019 júniusában lepte meg először rajongóit azzal, hogy vékonyabban jelent meg – a Spice Girls fellépésén.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.