2020. 01. 09. - 08:35

Justin Bieber Lyme-kórral küzd

Justin Bieber Lyme-kórral küzd

Komoly dolgot árult el magáról a közelmúltban a fiatal énekes. Justin Bieber kitárulkozott azzal kapcsolatban is, hogy Lyme-kóros lett.

Justin Bieber Lyme-kórral küzd – a 25 esztendős énekes a YouTube-on is megjelenésre kerülő Seasons című dokumentum-sorozatában részletesen is beszél majd arról, hogy megfertőzte a betegség, melyet a kullancsok terjesztenek.justin_bieber_011
 
A diagnózist az Instagramon közölte a napokban – mint mondta, keményen dolgozik azért, hogy leküzdje a problémát, amelyből nem csak egy van.
 
Justin, aki tavaly feleségül vette barátnőjét, Hailey Baldwin modellt, elmondta: sokan megjegyezték mostanság, hogy rosszul néz ki.
 
Senki sem tudta azonban, hogy valójában Lyme-kórral diagnosztizálták, állapota pedig érintette a bőrét, agyműködését, energiáját és teljes egészségét.
 
„Mindenki tanulhat abból, hogy megküzdöttem és úgy tűnik, túljutottam rajta. Nem volt könnyű időszak, de megfelelő kezelés rengeteget segít ezen, az eddig gyógyíthatatlanként ismert betegségen” – fogalmazott az énekes, akinél csak 2019-ben vették észre a kórt.
 
A dokumentum-sorozat 10 részből áll majd és január 27-én indul.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.