2020. 01. 13. - 08:30

Újra együtt Gigi Hadid és Zayn Malik?

Újra együtt Gigi Hadid és Zayn Malik?

Látszólag megerősítette az egykori sztárpár, hogy ismét nekivágott a kapcsolatnak: Gigi Hadid és Zayn Malik együtt ünnepelte az énekes születésnapját.

Nem hivatalosan, de megerősítette Zayn Malik és Gigi Hadid, hogy újra egy párt alkotnak. Zayn születésnapja január 12-én volt, s az ünneplésről nem hiányzott a csinos modell sem.gigihadid_zaynmalik_1
 
A One Direction korábbi tagja 27 esztendős lett, s a születésnap előestéjén Gigivel vacsorázott New Yorkban.
 
A fiatalok 2015 novembere óta jártak együtt és 2018 márciusában szakítottak, majd pár hónapra rá rövid ideig ismét próbálkoztak helyrehozni a kapcsolatot, de már ennek is egy éve.
 
Úgy tűnik azonban, mégsem tudnak elszakadni egymástól.
 
A 24 éves modell a Daily Mail fotóinak tanúsága szerint kart karba öltve sétált be az Il Buco nevű olasz étterembe, ahol csatlakoztak Gigi testvéréhez, Bella Hadidhoz és az énekesnő Dua Lipához.
 
Az első hírek arról szóltak, hogy a páros már az ünnepek idején is együtt volt, ugyanis Gigi közösségi oldalán megosztotta, hogy Zayn édesanyjának a receptjét készíti.
 
Gigi a közelmúltban Tyler Cameronnal randevúzgatott, ám nem sokkal ezelőtt a modell felfüggesztette a kapcsolatot.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.