2020. 01. 15. - 08:50

Channing Tatum és párja újra összejött?

Channing Tatum és párja újra összejött?

Négy héttel azután, hogy szakítottak, ismét együtt látták a sármos színészt és Jessie J énekesnőt. A jelek szerint a két híresség újrakezdte kapcsolatát.

Úgy tűnik, ismét egy párt alkot Channing Tatum és Jessie J. A párost, amely 4 héttel ezelőtt a szakítás mellett döntött, együtt látták vásárolgatni Los Angelesben. Nyilvánvalóan híre ment, hogy adtak még egy esélyt kapcsolatuknak.Jessie J
 
Channing és Jessie J ráadásul bútort ment venni közösen.
 
Egy forrás az E! News-nak azt mondta, mindketten lazán öltöztek, feltűnést sem szerettek volna kelteni. Nagyon jó hangulatban voltak és véleményt cseréltek minden megtekintett bútordarabról.
 
A 31 esztendős Jessie J az ünnepek környékén egy rejtélyes üzenetet írt ki Instagram oldalára: „Késleltetett érzelmek… nos… nem túl vicces”.
 
A poszt nem sokkal azután került ki az üzenőfalra, hogy Channing Tatum bejelentkezett az elit társkeresőre, valószínűleg abban a reményben, hogy 2020-ban már valaki mással randevúzhat.
 
A forrás szerint a színész pár hétig valóban tag volt az oldalon.
 
A 39 éves Channing Tatum és Jessie J több mint egy éve jár együtt.
 
A színész azután jött össze az énekesnővel, hogy elváltak útjaik feleségével, Jenna Dewannel, akivel egy 6 éves kislányt nevelnek együtt, Everly-t.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.