2020. 01. 20. - 08:45

A$AP Rocky Rihanna új választottja?

A$AP Rocky Rihanna új választottja?

Némileg meglepte a jelenlevőket, hogy a sikeres énekesnő a szakmabelijével, az A$AP Rocky művésznévre hallgató rapperrel jelent meg egy eseményen New Yorkban - napokkal állítólagos szakítása után.

Új választottja lenne Rihannának? A csinos énekesnő New Yorkban tűnt fel január 17-én a Yams Day Jótékonysági Koncerten A$AP Rocky társaságában – mindössze egy nappal azután, hogy a hírek szerint kilépett hosszú ideje tartó kapcsolatából Hassan Jameel-el.ASAP Rocky
 
A 31 esztendős Rihannát a népszerű rapperrel látták a színfalak mögött, ahol jót nevettek együtt. Kettejükről egyébként már korábban is születtek pletykák, 2013-ban, 2018-ban és 2019 decemberében is összeboronálták őket – talán nem véletlenül.
 
Ráadásul január közepén elterjedt a hír, hogy az énekesnő szakított barátjával, Hassan Jameel-el, akivel 2017 júniusa óta tartott a kapcsolata. Csaknem 3 év után, úgy hírlik, szögre akasztották a szerelmüket.
 
Sokan hitték, hogy a tehetséges sztár már családot tervez Jameel-el, különösen, hogy 2019-ben még arról beszélt, szeretne anya lenni.
 
Mint fogalmazott: „sok nő védekező álláspontra helyezkedik az anyasággal kapcsolatban. Ez a mi testünk, a mi időnk, s nem mindenkinek a vágya, hogy gyermeket szüljön. De az enyém igen”.
 
Hogy mi történt Hassan és Rihanna között, egyelőre nem tudni.
 
A$AP Rocky korábban Kendall Jenner modell kedvese volt. 
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.