2020. 01. 31. - 08:45

Madonna visszatér a színpadra

Madonna visszatér a színpadra

Újra színpadra áll a popénekesnő, annak ellenére, hogy a térde és a csípője még mindig rakoncátlankodik. Madonna Londonban jelent meg újra a nagyközönség előtt a napokban.

Visszatért a színpadra Madonna. A popikon énekesnő beismerte, hogy nincs teljesen jól térd- és csípőproblémája miatt, mégis fellépett Londonban január 29-én.
 
A 61 éves sztár térdtámaszokat viselt londoni rezidenciájának megnyitó showján – mellyel elindította a Madame X című turnét az Egyesült Királyságban, azok után, hogy korábban lemondta egy koncertjét sérülése miatt.
 
Madonna a Palladium közönsége előtt bevallotta, büszke magára, hogy itt lehet és megcsinálta a fellépést. „Hogyan tehettem volna meg, hogy éppen Londonnak nem adok show-t?” – tette fel a kérdést.
 
 
Szereplése során hozta a tőle megszokott teljesítményt, ám kért egy széket a színpadra, ha egy ponton mégis le kellene ülnie.
 
Az énekesnő 2020 márciusáig turnéjával lesz elfoglalva. Az ősszel egyébként elismerte, hogy Portugáliában „magányos és unatkozó” focista-anyukának érzi magát. Madonna ugyanis azért költözött 2017-ben az európai országba, hogy közel lehessen 13 éves gyermekéhez. Adoptált fia,
David Banda ugyanis a Benfica labdarúgó klub tagja lett.
 
„Azért költöztem Lisszabonba, hogy focistamama legyek. Azt gondoltam, kalandos lesz. De magányosnak éreztem magam egy idő után, barátok nélkül, és unatkoztam” – ismerte be a sztár.
 
Madonna tehát úgy döntött, megosztja idejét Portugália, Amerika és Anglia között. Szintén örökbefogadott lányai, a 13 esztendős Mercy és a 6 éves ikrek, Stella és Esther az énekesnővel élnek, míg vér szerinti gyermekei, Lourdes (23) és Rocco (19) már külön utakon járnak.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.