2020. 02. 04. - 08:50

Lady Gaga újra szerelmes

Lady Gaga újra szerelmes

Úgy hírlik, az énekesnő nagyon odavan új kedveséért, aki iránt nem is titkolta szerelmét Miamiban, amikor a Super Bowl alkalmából a városban tartózkodott.

Lady Gaga fülig szerelmes – a csinos énekesnő a Super Bowl sportrendezvény alkalmából utazott a floridai Miamiba, s aki látta őt a párjával, biztos lehet benne, hogy dúl köztük a szerelem.lady_gaga_michael_1
 
A férfiről egyelőre csupán annyit tudni, hogy a keresztneve Michael - akiről egyébként a sztár közös képet is felrakott az Instagramra.
 
Egy forrás az E! News-nak azt nyilatkozta: az énekesnő hónapok óta vele jár, már az ünnepek előtt is együtt lehetett látni őket és Lady Gaga nagyon odavan Michael-ért.
 
Első alkalommal egyébként Las Vegasban, újévkor látták őket nyíltan csókolózni.
 
A népszerű énekesnő szerelmi élete 2019-ben meglehetősen érdekesen alakult: Lady Gaga - aki korábban Taylor Kinney menyasszonya volt – felbontotta eljegyzését Christian Carinóval is 2019 februárjában, majd 2 hónapig járt a hangmérnök Dan Hortonnal, de ez a kapcsolat is megszakadt.
 
Remélhetőleg most végre egyenesbe jön a tehetséges sztár magánélete.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.