2020. 02. 10. - 10:10

Új barátnője van Drake-nek?

Új barátnője van Drake-nek?

Úgy hírlik, egy ismert modell hölgy a népszerű rap sztár új kedvese. Drake és Imaan Hammam között állítólag több van a barátságnál.

A jelek szerint egy párt alkot Drake és Imaan Hammam. Az ismert rapsztár és a csinos modell részt vett a New York-i Divathét vacsoráján, s a szemtanúk úgy gondolják, több van köztük a barátságnál.drake_imaam_hammam_1
 
A 33 esztendős Drake és a nála kereken 10 évvel fiatalabb Imaan kapcsán egyébként az az egyöntetű vélemény, hogy „cukik” együtt – írta meg a US Weekly.
 
Drake új kapcsolatáról nem sokkal azután érkezett a hír, hogy a rappert exkedvesével, Rihannával látták – együtt jelentek meg egy koncerten januárban, Brooklyn-ban.
 
Az egykori páros két tagja baráti viszonyban maradt egymással.
 
A rapsztár 2009 és 2016 között több alkalommal is összejött Rihannával, tartós kapcsolat azonban nem alakult ki köztük.
 
Drake azonban mindezek ellenére tiszteli és szereti az énekesnőt, sőt, nemet mondott, amikor arra kérték, dolgozzon együtt a Rihannát 2009-ben bántalmazó Chris Brownnal.
 
Drake és reménybeli új párja a divathét vacsoráján nyíltan sétálgattak együtt, a szemtanúk szerint a rapper többször is a hölgy hátán nyugtatta a kezét, ezért sincs kétsége sokaknak arról, hogy a fiatalok együtt járnak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.