2020. 02. 13. - 08:35

Sophie Turner várandós?

Sophie Turner várandós?

A jelek szerint érkezik a trónörökös - Joe Jonas és Sophie Turner állítólag első gyermeküket várják, noha a sztárpár még nem erősítette meg a hírt.

Úgy hírlik, anyai örömök elé néz Sophie Turner. A népszerű színésznő és párja, Joe Jonas állítólag szülők lesznek.joe_jonas_sophie_turner_1
 
A 30 éves Joe és a 23 esztendős Sophie még nem erősítette meg a hírt, ám a hozzájuk közel álló források biztosan tudják, hogy érkezik a baba.
 
Egy bennfentes a JustJared.com-nak azt mondta, a páros nagyon titokban tartja a dolgot, de családjuk és barátaik már nagyon izgatottak.
 
Sőt, az ismerősök azt is tudni vélik, hogy Sophie Turner szándékosan olyan ruhakölteményeket választott a vörös szőnyegre, amelyek elrejtik változó alakját.
 
Joe Jonas és Sophie Turner 2019 májusában kötötte össze hivatalosan is az életét Las Vegasban – spontán esküvő volt a Billboard Music Awards díjátadót követően.
 
Következő hónapban Franciaországban a család és a barátok előtt is esküt tettek.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.