2020. 02. 26. - 11:20

Bon Jovi új albuma három dologra fókuszál

Bon Jovi új albuma három dologra fókuszál

Új lemezére készül az amerikai rock zenekar - a Bon Jovi 2020 kiadott részleteire már korábban „ráharapott” a közönség.

Hamarosan érkezik a Bon Jovi új albuma. Az amerikai rockzenekar jelenleg az előkészítési fázisban tart, a lemez címe Bon Jovi 2020 lesz, s részleteket már kis mennyiségben közölt róluk a banda.
 
Jon Bon Jovi, a frontember az új dalokkal kapcsolatban megjegyezte: a szerzemények gyűjteménye magába foglalja az életet, a szeretetet és a veszteségeket egyaránt.
 
 
Sokat vártak a rajongók a közelgő albumra, a zenekar ugyanis 2016 óta nem adott ki lemezt. Ekkor jelent meg a „This House Is Not for Sale”.
 
Közleményében a csapat kifejtette, hogy aktuális, kemény témákkal is foglalkoznak, köztük a fegyvertartással, a veteránok problémáival, a politikával, a család jelentésével és sok minden mással.
 
Bon Jovi nemrég kiadta a Limitless címet viselő vezető slágert a közelgő albumról, s ezzel a rajongók bele is kóstolhattak a lemezbe – nem kis örömükre. A fogadtatás igen jó volt, így valószínűleg a többi szerzeménnyel kapcsolatban is hasonlóra lehet számítani.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.