2020. 02. 27. - 09:00

Kourtney Kardashian visszatér a showba

Kourtney Kardashian visszatér a showba

Ismét kamera elé áll a csinos valóságshow-sztár, aki hosszabb ideig nem jelent meg a Kardashian-showban. Kourtney úgy érzi, újra megtalálta az egyensúlyt életében.

Elmondása szerint ismét megtalálta a megfelelő egyensúlyt mindennapjaiban Kourtney Kardashian, miután a Kardashian-sorozat számára elkészült vele egy rövid jelenet.kourtney_1
 
Kourtney korábban úgy döntött, hogy kevesebbet szerepel majd az E! Show-ban.
 
A 40 esztendős sztár most újra jobban érzi magát, miután vallomások jelenetet forgatott a közelgő szériához. A show márciusban indul ismét.
 
Kourtney az Instagramon fotókat is megosztott a képernyőn hamarosan megjelenő jelenetekről, s alatta megjegyezte: „íme a vallomásaim”.
 
A szemrevaló sztár korábban elmondta, kevesebbet szeretne megjelenni a műsorban, mert korlátozná, mekkora mértékben teszi ki gyermekeit a nyilvánosságnak.
 
Korurtney-nek három csemetéje van volt férjétől, Scott Disicktől. Mason 10, Penelope 7, Reign pedig 5 éves.
 
A reality-sztár jelenleg ismét korábbi kedvesével jár, a nála fiatalabb Younes Bendjimával, akivel adtak egymásnak egy második esélyt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.