2020. 02. 28. - 09:00

Jennifer Lopez végre tervezheti esküvőjét

Jennifer Lopez végre tervezheti esküvőjét

A népszerű énekesnő a jelek szerint nyáron összeköti életét párjával, Alex Rodriguezzel. Jennifer Lopez immár mer beszélni arról, hogy tervezik a ceremóniát.

Reményei szerint 2020 nyarán férjhez megy kedveséhez Jennifer Lopez. Egy esztendővel eljegyzésük után a rajongók már igencsak kíváncsiak arra, mikor köti össze hivatalosan is életét az énekesnő és a visszavonult baseball-sztár.jennifer_lopez_alex_rodriguez_001
 
Egy forrás a US Weekly magazinnak elárulta: JLo és Alex azért halasztotta eddig az egybekelést, mert Jennifer filmet forgatott és a Super Bowl rendezvényre is készült, sok más elfoglaltsága mellett.
 
Bokros teendői ellenére a szemrevaló énekesnő már nagyon vágyik arra, hogy összeházasodjon Rodriguezzel, s örül neki, hogy végre tervezheti az esküvőjüket.
 
A bennfentes szerint Alex és Jennifer Lopez rendkívül boldogok együtt, mindketten megtalálták a másikban az igazi társukat.
 
A páros 2017-ben jött össze, s 2019 márciusában jegyezték el egymást. JLo egyébként szívesen vállalna gyereket is párjával, ha még van rá mód.
 
Jennifer 50, Alex pedig 44 éves, s mindkettőjüknek van két gyermeke korábbi házasságából.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.