2020. 03. 16. - 08:30

Daniel Radcliffe bevallotta, hogy ivott

Daniel Radcliffe bevallotta, hogy ivott

Elveszítette a kontrollt a Harry Potter főhőse a sorozat sikere során – Daniel Radcliffe beismerte, hogy ivott, még kicsivel azután is, hogy befejeződött a történet.

Daniel Radcliffe-et magába szippantotta a sikerrel járó kontrollvesztés – a fiatal színész a közelmúltban őszintén beszélt arról, hogy a Harry Potter című, többrészes történet idején elkerülhetetlenül belesodródott a rendszeres alkoholfogyasztásba. Szenvedélye kicsúszott az ellenőrzése alól.daniel_radcliffe_1
 
A most 30 éves sztár világhírnévre tett szert Potter szerepével, aminek nagyon örült, ugyanakkor pánikba is esett a hatalmas pénzt generáló sorozat miatt.
 
Beismerte, a Harry Potter sztori vége felé történt talajvesztése, s egy kicsivel azután, hogy befejeződött – nem tudta, mi legyen a következő lépés.
 
Mint fogalmazott, nem érezte magát elég komfortosan azt illetően, kicsoda ő valójában, ahhoz, hogy józan maradjon.
 
Daniel Radcliffe azt is elmondta, nem hiszi, hogy az alkohol-probléma ugyanúgy felmerült volna, ha nem válik sikeres színésszé. Hozzátette: felmenői között sem volt ismeretlen az alkoholfogyasztás problémája, de a szülei nem ittak.
 
Daniel megjegyezte: szerencsésnek érzi magát, hogy valamihez olyan érzéke van, amellyel fiatalon sikeressé válhatott, ugyanakkor valahol bűntudatot is érez emiatt.
 
Mint mondta: le kellett tennie valami mást is az asztalra, mert sokaknak csak a Harry Potter jut eszébe róla.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.