2020. 03. 20. - 08:30

Lana Del Rey szakított

Lana Del Rey szakított

A hírek szerint pontot tett kapcsolata végére a népszerű énekesnő. Lana Del Rey és rendészeti tisztviselő párja fél év után szakított.

Véget ért Lana Del Rey kapcsolata – a páros mindössze 6 hónapot töltött együtt. lana_del_rey_1
 
A sikeres énekesnő december óta jár a 46 esztendős, rendészeti tisztviselőként dolgozó Sean „Sticks” Larkinnal. Mindketten megerősítették, hogy szakítottak.
 
Sean a New York Times Live PD reality TV-sorozatban jelentette be, hogy ők már csupán barátok. „Továbbra is beszélünk, de nagyon elfoglaltak vagyunk mostanában”.
 
Larkin röviden a kapcsolatról is szólt, mondván, annak ellenére, hogy a 34 éves énekesnő karrierjéből adódóan magas színvonalon él és nagy érdeklődésre tart számot, sikerült visszafogott életet élniük.
 
Sean felidézte azt is, hogy amikor Tulsában voltak az ő bűnüldözésben tevékenykedő barátaival és azok feleségeivel, mindannyian nagyon jól szórakoztak – mint az átlagos baráti párok társasága.
 
Lana Del Rey egyébként nemrég tette nyilvánossá kapcsolatát, s mint mondta, cseppet sem zavarja, mit gondolnak a rajongók arról, hogy egy rendőrrel jár.
 
Közös fényképüket azonban mostanra törölte oldaláról a sztár.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.