2020. 03. 24. - 08:30

Michelle Williams titokban férjhez ment?

Michelle Williams titokban férjhez ment?

Úgy hírlik, a szép színésznő hivatalosan is összekötötte életét párjával, még mielőtt közös gyermekük megérkezett volna.

Michelle Williams titokban férjhez ment – állítja a Daily Mail lap. A sikeres színésznő kimondta az igent Thomas Kailnek, mielőtt még világra jött volna közös babájuk.michellewilliams_1
 
A 39 esztendős sztár és 43 éves rendező kedvese első gyermekét várja, s úgy hírlik, még a kicsi érkezése előtt hivatalosan is megerősítették kapcsolatukat.
 
Az egybekelés természetesen egy teljesen privát ceremónia volt.
 
Michelle Williamsnek már van egy lánya, a 14 éves Matilda, akinek édesapja a színésznő fiatalon elhunyt férje, Heath Ledger.
 
Michelle és Thomas Kail egyébként azzal hívta fel a figyelmet magára, hogy újabban mindketten viseltek ékszert a gyűrűsujjukon nyilvános megjelenésükkor.
 
Bennfentesek a US Weekly-nek is megerősítették, hogy a frigy titokban megtörtént. Úgy hírlik, az eljegyzést már 2019 decemberében megejtették.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.