2020. 03. 21. - 08:52

Mesterséges intelligenciával készít látványosabb fotókat a Motorola razr okostelefon

Mesterséges intelligenciával készít látványosabb fotókat a Motorola razr okostelefon
A Motorola egy klasszikus kialakítású, kihajtható okostelefont mutatott be nemrég, amely azonban egyáltalán nincs híján a modern megoldásoknak, köztük a mesterséges intelligencia alapú funkcióknak. Íme a Motorola razr.

A Motorola razr egy valódi zsebbarát okostelefon, hiszen összehajtva igen kis helyigénye van. Ebben az állapotában egy 2,7 hüvelykes, 600x800 pixel felbontású, 4:3 képarányú, Corning Gorilla Glass 3 védelemmel ellátott gOLED érintőképernyővel lehet szembenézni, míg kihajtva egy 6,2 hüvelykes, 2142x876 pixel felbontású, 21:9 képarányú, Cinemavision technológiát felvonultató pOLED érintőképernyő tárul a felhasználó elé.


Mesterséges intelligenciát is kapott a Motorola razr


A telefon hátlapi kamerája igen gazdag funkciókkal bír. A 16 megapixeles egység Dual LED-vakut, Sony IMX519 szenzort, f/1.7-es apertúrát, elektronikus képstabilizátort, Dual Pixel autofókuszt és lézeres autofókuszt kapott. Nem beszélve a mesterséges intelligenciáról, ami felismeri az arcokat, és akkor készíti el a képet, amikor mindenki mosolyog. Emellett az MI a környezethez alkalmazkodva ajánl fel beállításokat a képüzemmódhoz, hogy mindig a legjobb minőségben készülhessenek el a fotók.

Az előlapra szintén került egy kamera, méghozzá egy 5 megapixeles és f/2.0 apertúrájú, képernyővakus megoldással. A nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 710 10nm Mobile Platform processzor Adreno 616 GPU-val, 6GB LPDDR4X RAM-mal és 128GB tárhellyel egészül ki. Az Android 9.0 Pie operációs rendszert futtató Motorola razr ujjlenyomat-olvasóval, 4 mikrofonnal, alul elhelyezkedő hangszóróval és a fröccsenéseknek ellenálló, vízálló nanobevonattal rendelkezik.

Mesterséges intelligenciát is kapott a Motorola razrA szerkezet energiaellátásáról egy 2.510 milliamperóra kapacitású akkumulátor gondoskodik, ami 15W-os TurboPower gyorstöltésre képes. Az USB Type-C csatlakozón túl számos vezeték nélküli lehetőség áll a felhasználók rendelkezésére, úgyis mint a Dual 4G/LTE (VoLTE), a Wi-Fi 802.11 ac (2,4 + 5GHz), a Bluetooth 5, a GPS + GLONASS és az NFC.

A 205 grammos Motorola razr mérete szétnyitva 172 x 72 x 6,9 milliméter, míg összehajtva 94 x 72 x 14 milliméter. A fekete színű telefon elsőként várhatóan a Távol-Keleten fog megjelenni, ahol nagyjából 475.000 forintnak megfelelő összegért tudják megvásárolni az érdeklődők.

- Varga Viktor -

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.