2020. 03. 31. - 08:30

Palvin Barbi és párja többet van együtt, mint valaha

Palvin Barbi és párja többet van együtt, mint valaha

Dylan Sprouse elárulta, hogy a koronavírus-járvány miatt Palvin Barbarával több időt töltenek együtt, mint korábban bármikor.

Több időt tölthet egymással Palvin Barbara és Dylan Sprouse, mint korábban – a koronavírusnak köszönhetően.Dylan Sprouse
 
A 27 esztendős színész és a 26 éves Barbi általában messze van egymástól, mivel mindkettejüket lefoglalja a karrierje.
 
Most azonban az óvatosság és a világszerte komoly problémát jelentő vírus miatt együtt vonultak karanténba New Yorkban.
 
Az Entertainment Tonight-nak Dylan elmondta: „A párommal New York City központjában maradtunk, ami a koronavírus epicentruma, de amennyire emberileg lehetséges, benn maradunk a lakásban. A körülmények ellenére valójában nagyon kellemes, hogy míg máskor állandóan utazunk a világban, most több időt tudunk együtt tölteni, mint korábban valaha”.
 
Dylan Spouse azt is elárulta ugyanakkor, hogy a távolsággal  mindketten elég jól megbirkóznak.
 
„Úgy gondolom, ha valakit tényleg szeretsz, semmi sem tűnik olyan nehéznek. Barbarával megértjük egymás helyzetét, mivel mindketten sokat dolgozunk. Fontos, hogy olyan embert találjunk magunk mellé, aki megérti, min mész keresztül, s a vele járó korlátozásokat is belátja" - fogalmazott a fiatal színész.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.