2020. 04. 29. - 11:15

Dua Lipa: Keményen dolgoztam, hogy komolyan vegyenek

Dua Lipa: Keményen dolgoztam, hogy komolyan vegyenek

Sokat küzdött a népszerű énekesnő, mire eljutott oda, ahová vágyott: ismert popsztár lett belőle. Dua Lipa úgy érzi, keményebben kellett dolgoznia a bizonyításért.

Dua Lipának keményebben kellett küzdenie, hogy komolyan vegyék, mint női popelőadót – erről maga az énekesnő vallott a közelmúltban.
 
A brit sztár viszonylag rövid idő alatt az egyik legnagyobb névvé nőtte ki magát a zeneiparban, olyan daloknak köszönhetően, mint a New Rules, a Don't Start Now vagy a Physical.
 
A Rolling Stone Music Now podcast-ban azonban arról beszélt, mindezt elérni meglehetősen nehéz volt számára.
 
 
„A művészeknek a popiparban, különösen, ha nők, keményebben kell dolgozniuk, hogy komolyan vegyék őket – jelentette ki Dua Lipa. – Bizonyítaniuk kell, hogy az emberek elhiggyék: ezeket a szövegeket tényleg ők írták, ezek valóban az ő elképzeléseik”.
 
Mint mondta, ha egy új szöveget ír meg, erősebbnek érzi magát. Dua hozzátette, hogy gyermekkora óta olyan, befolyásos nevek voltak a zeneiparban, mint Pink, Alicia Keys, Nelly Furtado, Madonna vagy Janet Jackson.
 
A 24 éves sztár megjegyezte: minden dalát szereti, mert tudja, hogy rajongóinak nagy örömet okoz.
 
„Az emberek néha megkérdik, nem unom-e mindig ugyanazokat a dalokat előadni – mesélte Dua. – Nem, mert ez nem igazán rólam szól, hanem a hallgatóságomról” – jegyezte meg az énekesnő.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.