2020. 06. 09. - 11:25

Plasztika: Mi a teendő, ha zsírleszívást tervezünk?

Plasztika: Mi a teendő, ha zsírleszívást tervezünk?

A tökéletes eredmény elérése érdekében bizonyos szabályok betartása elengedhetetlen, ha plasztikai beavatkozásról van szó. Lássuk, mi a helyzet a zsírleszívás esetében.

A plasztikai sebészeti beavatkozások előtt szükség van bizonyos tennivalókra és óvintézkedések megtételére.
 
Miről is van szó? Nemcsak egy megfelelően képzett, hozzáértő sebészre és reális elvárásokra van szükség.  Néhány dologgal a páciensnek is hozzá kell járulnia a műtét tökéletes sikeréhez.
 
A zsírleszívási eljárást megelőző teendők például jelentősen befolyásolhatják a beavatkozás eredményeit.
Lássuk, mik ezek. Mit kell tennie a zsírleszívás előtt álló páciensnek?
 
1.Érje el a megfelelő testsúlyt
 
Félreértés ne essék, nincs egy adott, speciális súly, amelyet el kell érni a zsírleszívás megkezdése előtt. Ám fontos előkészületi lépés, hogy legalább megközelítsük azt a testsúlyt, amelyet el szeretnénk érni – lehetőleg hónapokkal a műtét előtt.
 
Megfelelő étrend kialakítására és izomépítésre is szükség van zsírleszívás előtt
Megfelelő étrend kialakítására és izomépítésre is szükség van zsírleszívás előtt
 
Ne feledjük, hogy a kívánt súly megközelítése különbözik az ideális testsúlytól. Sok embernek akkor is marad makacs felesleges zsír a testén, bizonyos területeken, ha elkezd hatékonyan fogyókúrázni. Ezen segíthet a zsírleszívás.
 
1.Építsen izomerőt
 
Miközben tény, hogy a felesleges zsír eltávolítása segíthet elérni a soványabb, karcsúbb alakot, az alatta levő izmok tónusosabbá tétele rajtunk múlik.
 
Az eljárást követően ezek hangsúlyosabbá válnak. Ha például „hatkockás” hasat szeretnénk, az izomcsoportokon dolgozni kell. A zsírleszívás megteszi a maga dolgát, eltávolítja a makacs zsírt, amely elfedi az izmokat.
 
A legjobb eredmények érdekében azonban fontos az izomépítésre koncentrálni, már az eljárást megelőző hónapokban.
 
Amellett, hogy jelentősen hozzásegít a kívánt külsőhöz műtét után, ez javíthatja erőit és pozícióját is a gyorsabb gyógyuláshoz.
 
László Adrienn
 
A cikket folytatjuk.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.