2020. 06. 09. - 13:30

Fizet egy budapesti tapas étterem, ha nem kap lájkot

Fizet egy budapesti tapas étterem, ha nem kap lájkot

Az emberek számítógép elől kimozdítása volt a célja annak a budapesti étteremnek, amely 3 ezer forintot levon mindenkinek a számlájából, ha egy hétig nem nyom tetszik-et a Facebook-bejegyzéseire.

A koronavírus miatti bezártság után sokan vágytak már arra, hogy szabadon járjanak-keljenek. A kedvenc vendéglátóhelyek felkeresésére biztatja az embereket szokatlan ötletével egy budapesti étterem.
 
A tapas-ozó Tapassio azt ígéri, mindenkinek levon a számlájából 3 ezer forintot, ha egy hétig nem lájkolja a Facebook-bejegyzéseit – írta meg a gastroguide.hu.


Változatos tapaszokkal várja a vendégeket az étterem
 
Változatos tapasokkal várja a vendégeket az étterem
 
Noha az éttermekbe már lehet menni, sok helyen kevés a vendég. A tulajdonosok elmondták: megelégelték a virtuális világ örömeit, ezért úgy határoztak, minden elmaradt like-ot jutalmaznak 1000 forinttal.
 
Az étterem heti három alkalommal posztol közösségi oldalára átlagosan valamilyen információt, ami azt jelenti, hogy összesen 3 ezer forint vonódik le azoknak a fogyasztásából, akik ezekre – ezúttal – nem nyomnak „tetszik”-et.
 
A felszolgálónak csupán jelezni kell, hogy az adott héten egy alkalommal sem kedvelte a bejegyzéseket – tudatta a gastroguide.hu.
 
A szokatlan felhívással a „való világba” igyekszik visszahozni az embereket a Bazilika környéki Tapassio étterem, mely 2019 nyarán nyitott meg.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.