2020. 06. 10. - 11:15

Régi titkot árult el Mel B egy Spice Girls-videóról

Régi titkot árult el Mel B egy Spice Girls-videóról

A Spice Girls 1996-os, első zenei videójával kapcsolatban osztott meg egy érdekességet Melanie Brown. A debütáló videó körül ugyanis már akadtak viták.

Több mint 20 évvel ezelőtt, 1996-ban robbant be a köztudatba Wannabe című slágerével a Spice Girls. Mel B, Mel C, Emma Bunton, Victoria Beckham és Geri Horner természetesen egy videót is készített a dalból, amelyben egy bohém partit jelenítenek meg.
 
Egy új interjúban, melyet a Daily Star Online közölt, a most 45 éves Melanie Brown elárulta: akadtak viták is a videóklip körül. Ő ugyanis elutasította, hogy természetes göndör haját a klip kedvéért kisimíttassa.
 
 
A lányoknak méretes stylist-csapatuk volt, s Mel B-nek az egyik első javaslatuk az volt, hogy ki kell egyenesíteni a haját. „Visszautasítottam a dolgot. A hajam az egyéniségemet jelképezte, és igen, az valóban kicsit más volt, mint a többieké, de erről szólt a Spice Girls – különbözőségeinket is ünnepeltük.”
 
A videó megjelenését követően Melanie több anyától és lánytól kapott levelet, akik dicsérték természetes hajának felvállalását, s ő nagyon örült a visszajelzéseknek.
 
Meghatották a levelek, melyek közül nem egy arról szólt, hogy a lányok immár bátran táncolnak az iskolai játszótéren kibontott hajjal, nem fogják össze vagy nem simítják ki azt és büszkék rá – mondta Mel B, aki ma már maga is háromgyermekes anyuka.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.