2020. 06. 15. - 08:30

Dua Lipa egy éve párban

Dua Lipa egy éve párban

Immár egy esztendeje egy párt alkot a népszerű énekesnő és kedvese, Anwar Hadid – Nekik a karantén időszaka kimondottan jót is tett.

„Semmi sem édesebb” – így jellemezte a párját Dua Lipa, aki immár 1 éve van együtt Anwar Hadiddal. A két fiatal először a zene iránti szenvedélye miatt kapcsolódott össze.Dua Lipa és Anwar Hadid
 
A Don't Start Now sláger előadója az Instagramon emlékezett meg arról, hogy már 365 napja összetartoznak. Anwar kedvesen kommentálta a posztot.
 
A 24 esztendős Dua nemrég mesélt arról, hogy nagyon sokat tanult barátjáról a karantén időszaka alatt. Számukra nagyon jó hetek voltak ezek - könnyűnek, szórakoztatónak írta le, olyan napoknak, amelyekre nem számítottak és igazán jól esett nekik. Sokat tanultak egymásról.
 
Mint Dua Lipa elmondta, lassan kapcsoltak csak ki és idejük jó részében show-kat és mozifilmeket néztek, amelyekre már régóta kíváncsiak voltak.
 
Anwar Hadidot – aki a neves modell lányok testvére – és Dua Lipát 2019 júliusában hozták egymással összefüggésbe először. A 20 éves modell fiú és az énekesnő a zenéről kezdtek beszélgetni, s nagyon egy hullámhosszon voltak.
 
Anwar akkor kezdett el chatelni Duával, amikor az szakított előző barátjával, 2019 júniusában – s a beszélgetéseket követően végül megegyeztek abban, hogy randiznak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.