2020. 06. 22. - 08:38

Harry Styles a régi szerelmével randizna?

Harry Styles a régi szerelmével randizna?

Úgy hírlik, a népszerű sármőr ismét felvenné a kapcsolatot korábbi kedvesével, Daisy Lowe-al, kivel 7 évvel ezelőtt járt egy rövid ideig.

A jelek szerint újabb esélyt adna egy régi kapcsolatnak Harry Styles. A 26 esztendős énekes és színész állítólag  felkereste Daisy Lowe-ot, akivel 7 évvel ezelőtt, 2013-ban rövid ideig egy párt alkottak.Daisy Lowe modell
 
A 31 esztendős modell nemrég szakított legutóbbi kedvesével, s úgy tűnik, Harry Styles elérkezettnek látta az időt, hogy tegyenek még egy próbát együtt.
 
Egy forrás a The Sunnak azt mondta: Harry hozzászokott ahhoz, hogy a legtöbb hölgyet meg tudja hódítani, Daisy azonban egy olyan lány, akivel közös ismerősökön keresztül időről-időre összefutnak, ugyanazokba a körökbe járnak.
 
Az énekes állítólag nemcsak úgy gondolja, hogy Daisy Lowe „nagyon menő” rock and rollos hátterével, de rajong is érte és imádja a stílusát.
 
Nem tudni azonban, van-e esélye, mivel Daisy a hírek szerint inkább tartja Harry-t kisebb fiútestvérnek, mint szeretőnek – tehát valószínűleg nem adna új esélyt a románcnak.
 
Egy bennfentes azt mondta: sajnos, a modell 5 évvel idősebb Harrynél, s míg ez az énekest nem zavarja, Daisy lát problémát a dologban.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.