2020. 06. 24. - 08:32

Paris Hilton nyíltan szerelmet vallott

Paris Hilton nyíltan szerelmet vallott

Immár nem titok, kivel jár együtt a csinos híresség – Paris Hilton nyilvánosan vallotta be érzéseit új barátja, Carter Reum iránt.

Paris Hilton már nem titkolja, ki a választottja. A szemrevaló híresség egy posztban tette közzé, az írást párjának címezve: „Te vagy a megvalósult álmom”. A mellékelt képen kettesben láthatók egy romantikus szőlőültetvényen.paris_hilton_carter_reum_01
 
A 39 éves Paris januárban vállalta fel nyilvánosan, hogy együtt van kedvesével, a vele egyidős Carter Reummal - azt követően, hogy kettejükről egy ideje keringtek pletykák.
 
A szőlőskerti poszt kevesebb, mint 2 hónappal azután jelent meg, hogy Paris áprilisban hivatalossá tette szerelmüket az Instagramon - mely már az első évfordulójukról emlékezett meg.
 
Mostanra a páros bebizonyította, hogy szövetségük igen erős.
 
Februárban Paris Hilton bevallotta: élete legjobb időszakát éli a párjával, aki „nagyon édes”. Carterről úgy nyilatkozott, hogy egy „kedves, intelligens, okos ember.”
 
Paris korábban eljegyezte magát előző barátjával, Chris Zylkával, de 2018 novemberében szakítottak, 2 év együttjárást követően.
 
A csinos üzletasszony nem titkolta: nem bánta meg a szakítást, mert belátta, hogy Chris nem a megfelelő társ a számára.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.