2020. 06. 29. - 08:30

Ariana Grande kapcsolata immár hivatalos

Ariana Grande kapcsolata immár hivatalos

Nem titkolózik többé a csinos énekesnő – Ariana Grande és Dalton Gomez közös fotót posztolt az Instagramra, jelezve, hogy valóban egy párt alkotnak.

Hivatalossá tette kapcsolatát Ariana Grande az Instagramon keresztül. Tehát immár nem titok, hogy énekesnő Dalton Gomez kedvese – a páros Ariana 27. születésnapja alkalmából posztolt a közösségi oldalra egy közös fényképet.ariana_grande_dalton_gomez_1
 
A népszerű fiatal sztár 2020 januárja óta randevúzik a csúcskategóriás ingatlan-ügynök Daltonnal.
 
Lényegében már korábban is megerősítette románcát azzal, hogy bevonta a férfit a Justin Bieberrel közösen készített, Stuck With U című dal videóklipjébe, az első hivatalosan bejelentést azonban most az Instagramon tette.
 
Ariana június 26-án ünnepelte születésnapját, s mindössze annyit fűzött a romantikus közös képhez megjegyzésként, hogy „majdnem 27”.
 
Egy bennfentes elárulta: az énekesnő a barátaival szigetelte el magát, de a párja is köztük van. Ariana nem szeretné, ha bárki túlzottan belelátna a kapcsolatába, de nagyon boldognak tűnik Dalton Gomezzel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.