2020. 07. 01. - 08:30

Paris Jackson nem gondolta, hogy férfi lesz a párja

Paris Jackson nem gondolta, hogy férfi lesz a párja

A néhai popikon, Michael Jackson egyetlen lánya közölte: nem hitte volna, hogy egy férfi mellett köt ki, tekintettel arra, hogy korábban csak nőkkel randevúzott.

Meglepő kijelentést tett a minap Paris Jackson. Michael Jackson lánya elárulta, nem gondolta volna, hogy a végén egy férfi mellett köt ki, hiszen korábban főként nőkkel járt.paris_jackson_gabriel_glenn_1
 
A 22 esztendős modell és énekesnő jelenleg Gabriel Glenn kedvese, akivel The Soundflowers néven zenekart is alapított. Lemezük éppen most debütál.
 
Paris Jackson bevallotta: a randevúzás során őt mindig jobban vonzotta maga a személy - abba szeretett bele, s kevésbé érdekelte, hogy „mi van az alsójában”. Mint mondta, valóban több lánnyal volt együtt eddigi élete során, mint férfival, bár a nyilvánosság csak három hosszabb kapcsolatáról tud.
 
Paris elárulta azt is: szerinte néhai édesapja, a popikon Michael Jackson érezte, hogy a lánya valójában leszbikus. Még mondta is neki, hogy „neked barátnőd lesz”.
 
Mindez Paris 8-9 éves korában történt és amikor először elmondta egy családtagnak, hogy leszbikus, nem hittek neki.
 
A Jackson-lány és Gabriel Glenn mindenesetre már több mint 1 éve egy párt alkot és Paris korábban bevallotta, igazi lelki társra talált a férfiban.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.