2020. 07. 08. - 12:40

Billie Eilish Justin Bieber-megszállott volt

Billie Eilish Justin Bieber-megszállott volt

Majdnem terápiára került a népszerű énekesnő, miután hosszú időn át valóságos megszállottja volt Justin Biebernek.

Ki hinné? Napjaink egyik legsikeresebb fiatal énekesnőjét, Billie Eilish-t csaknem terápiára küldték a szülei, mivel olyannyira rajongott Justin Bieberért, hogy olykor könnyekben tört ki.
 
A 18 esztendős sztár gyakran beszélt arról, hogy szerelmes volt Justin-ba, ám az édesanyja szerint a megszállottsága már aggodalomra adott okot. Billie gyakorta sírva fakadt, miközben Justin dalait hallgatta.
 
 
Az énekesnő mamája Billie Apple Music-on sugárzott, Me & Dad Radio show-jában árulta el: az érzések lányában annyira erősek voltak, hogy rossz volt nézni, mennyi fájdalmat okozott magának.
 
Billie-t sokkolta anyja őszintesége a terápiával kapcsolatban. „Micsoda? – kiáltott fel. – Ó, ez nagyon kínos.” Eilish állítólag számtalanszor zokogott Bieber számain.
 
Az énekesnő azóta már együtt is működött a 26 esztendős Justinnal Bad Guy című sláger dala remixén és remekül megértették egymást.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.