2020. 07. 13. - 09:00

Eljegyezte magát Beckhamék fia

Eljegyezte magát Beckhamék fia

Brooklyn Beckham mindössze 21 éves, de a napokban megerősítette, hogy megkérte a színésznő Nicola Peltz kezét.

Eljegyezte a barátnőjét David és Victoria Beckham legidősebb fia. A csupán 21 esztendős Brooklyn Beckham, aki sikeres fotográfus, az Instagramon is megerősítette: megkérte párja, a színésznő Nicola Peltz kezét.brooklyn_beckham_nicola_peltz_1
 
Mint írta: „Két héttel ezelőtt megkérdezte lelkitársamat, hogy hozzám jön-e feleségül, és igent mondott. Én vagyok a legszerencsésebb a világon. Megígérem, hogy a legjobb férj és a legjobb édesapa leszek egy napon… Szeretlek baby”.
 
Nicola Peltz ugyancsak szerelmes üzenetet hagyott az Instagramon a szép szavakra reagálva.
 
Azt írta, ő a legszerencsésebb lány a világon és alig várja, hogy élete hátralevő részét Brooklyn mellett tölthesse el. „A szerelmed a legértékesebb ajándék számomra” – fogalmazott a csinos, fiatal színésznő.
 
Úgy hírlik, David Beckham és neje, Victoria Beckham az áldásukat adták a házasságra, mindenki nagyon izgatott, hiszen néhány rázósabb kapcsolat után úgy tűnik, a fiatal fotós révbe ért.
 
Korábban sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban élt a szintén színésznő Chloe Grace Moretz-el, de próbálkozásai között volt például az énekesnő Rita Ora is.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.