2012. 08. 21. - 15:08

Hotel Azúr Prémium SPA

Hotel Azúr Prémium SPA
A siófoki Hotel Azúr Prémium SPA különleges, meghitt légkört teremtve nyújt egyedülálló lehetőséget a nyugalmat, felüdülést kereső vendégek részére.
A Hotel Azúr Prémium SPA egy 1800 m2 alapterületen kialakított exkluzív wellness központ Siófokon. Az úszó- és élménymedencék mellett rönkszaunát, infraszaunát gőzfürdőt, illat-, só-, és jégkamrát, valamint élményzuhanyokat magába foglaló létesítmény 12 elemes, balatoni panorámás szaunaparkkal szolgálja a vendégek felüdülését. A kabinrendszerű elegáns VIP Spa termekben tradicionális thai masszázs, thai aromaolajos és herbál masszázs, továbbá talpmasszázs kényeztetheti a látogatókat. Állítsa meg az időt és élje át a belső utazás csodálatos élményét a test, a lélek és a szellem egyensúlyát elősegítő AlfaSzféra ágy simogató melegségében.

Hotel Azúr Prémium SPA

Hotel Azúr Prémium SPA - élményfürdő

Élményfürdő és szaunapark

A csodálatos Balaton parti környezetben kialakított wellness központban minden csak Önről és háborítatlan pihenéséről szól. Lazuljon el élmény- és jacuzzi medencékben, próbálja ki balatoni panorámás szaunaparkot, utána  frissüljön fel hideg vizes merülő medencékben, vagy éppen a lábai előtt heverő Balatonban.

A szaunaparkon belül finn szaunával, infraszaunával, rönkszaunával, gőzfürdővel, aromakabinnal, sanariummal, jégkamrával és sószobával találkozhatnak a vendégek.

Hotel Azúr Prémium SPA

Hotel Azúr Prémium SPA - szauna

Spa kezelések

A Hotel Azúr**** Prémium egzotikus szépségrituáléi a tökéletes relaxáció mellett egyedülállóan selymessé varázsolják a bőrét. A kezeléseket luxus Algodermia Thalasso Spa készítményekkel, valamint prémium minőségű Tegoder termékekkel végzik el. A különleges testkezelések és kétnapos wellness csomagok mind a hölgy, mind a férfi vendégek számára elérhetőek.

Masszázsok

Egy igazi relaxáció elképzelhetetlen avatott, Thaiföldről érkezett szakemberek által végzett masszázs nélkül.

A spa hangulatos kezelőtermeiben, a szellemi ellazulást biztosító zenei aláfestés mellett garantált a testi felüdülés. A masszázsok felszabadítják a véráramot, segítik a fáradt, túlhajszolt izmokban felgyülemlett méreganyagok kiürülését, oldják az izomfeszültséget, és lazítják a merev ízületeket. A masszázzsal a belső szervek is erőre kapnak, az életkedv megnő, és mély, nyugodt tudatállapot áll be.

Alfaszféra

Az AlfaSzféra egy többdimenziós élményszoba, mely a hangok, fények, melegség, és mozdulatok sajátos harmóniájával egyedülálló tudatállapotba varázsolja Önt, könnyűnek és szabadnak érzi magát, testi és szellemi értelemben is.

Hotel Azúr Prémium SPA

Hotel Azúr Prémium SPA - étterem

Étterem és gasztronómia

A szálloda Opus étterme különleges élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek. A büféasztalos reggeli standard kínálata olyan ínyencségeket tartalmaz, mint a házilag füstölt balatoni halak, vagy a bio sarok helyi lekvár-, méz-, biokrém- és primőr zöldség kínálattal. A reggeli meleg ételei étlapról választhatóak, és a vendégek igényei szerint a látványkonyhában készülnek el.

A vacsorák alkalmával friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5 fogásos menüsorok fogyaszthatóak, melyekhez a szálloda Petrus borbárjából kitűnő hazai és külföldi borokat ajánl.

Az Opus étterem különlegessége a látványkonyha előtt található úgynevezett "chef table". A gasztronómia iránt érdeklődő vendégekkel a chef személyen egyezteti a menüsort, mely a rendelkezésre álló friss alapanyagokból az érdeklődők előtt készül el.

Kapcsolat

Hotel Azúr Prémium SPA

Cím: 8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c
Telefon: 84/501-400
Fax: 84/501-427

E-mail: info@hotelazur.hu

Web: www.hotelazur.hu

-W-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.