2013. 01. 16. - 10:33

Galerius Fürdő és Szaunavilág

Galerius Fürdő és Szaunavilág
2006. július 9-től fogadja vendégeit a nemzetközi színvonalú Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, mely Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.
A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva.

Siófok város fürdője talán az egyetlen olyan fürdő az országban, ahol a város valamennyi gyermekét megtanítják úszni.

Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is várják a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat, mégpedig klimatizált körülmények között.

A közel 800 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 6 medence csábítja fürdőzésre a vendégeket az élményfürdőben.

Fürdővizét Nagyberény község biztosítja, 1091 m mélyről feltörő minősített termálvize mozgásszervi problémák, nőgyógyászati és urológiai betegségek, bőrgyógyászati elváltozások gyógyítására, valamint baleseti sérülések és ortopédiai műtétek utókezelésére ajánlott.

Galerius Élményfürdő

Galerius Élménymedence különböző élményelemekkel és csúszdával


2009. évben új beruházásként bővült a Galerius Fürdő egy új szauna világgal. Az új szauna oázis a pinceszinten kapott helyet. Az új szauna világ felszereltségét és szolgáltatásait tekintve minden tekintetben megfelel a jelenlegi, nyugat európai wellness trendeknek, korszerűségében és szolgáltatásait tekintve jelenleg hazánk legmodernebb ez irányú létesítményei közé sorolható.


A nagy befogadóképességű finn szauna mellett tepidárium kapott helyet, ahol 35-40 °C, kellemes hőmérséklet ad élményt az ott tartózkodók számára.

A 21m2 nagyságú vizes, levegős, valamint fény élményelemekkel felszerelt jackuzzi medence minden igényt kielégít.

Galerius Szaunavilág

Galerius Fürdő - nagy befogadóképességű finn szaunája

 

A szaunázás után felfrissülést az élményzuhanyok, valamint a hazánkban jelenleg egyedülálló hóesés kabin biztosítják.

Nemcsak hasznos, hanem gyógyulást elősegítő a só barlang, valamint az intenzív só terápiát biztosító sókabin, melyekben aszmatikus és allergiás betegségben szenvedők kaphatnak terápiás kezeléseket.

Aki nyugalmat, relaxációt keres, az is megtalálja számítását, köszönhetően a számos kényelmes nyugágynak, valamint a páratlan és modern megvilágítási rendszernek, amely akár az időjárás, évszakok változásait is képes fényekkel visszaadni.


Forrás: galerius-furdo.hu
SzN

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.