2013. 03. 29. - 17:29

Hotel Eger – Wellness szálloda

Hotel Eger – Wellness szálloda

Megújult wellness részleggel, egyedi hangulatfényekkel és modern hangtechnikával biztosít kellemes kikapcsolódást a Hotel Eger vendégei számára. Meglévő beltéri medence kínálatuk egy újabb pezsgőmedencével bővült. Megújult szaunavilágukban - finn szauna, bioszauna, nagyobb gőz kabin, aromakabin, oxigégénnel dúsított sószoba, jégkút, valamint az infrakabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna - várja a vendégeket!

A teljes wellness belsőtér akadálymentesített. A kerekesszékkel érkező Vendégek rendelkezésére áll egy kombiszauna, amely finn vagy infraszaunaként is használható, továbbá kiépült egy beemelő lift is az úszómedencébe.

Hotel Eger - Wellness szálloda új környezetben várja a masszázsra, gyógyászati kezelésekre érkező Vendégeket is.

 

Hotel Eger – Wellness szálloda
Hotel Eger – Szálloda - Megújult wellness részleggel


A 2004-ben teljesen felújított Hotel Eger*** superior épületszárny mindegyik szobája légkondicionált. 122 db kétágyas szoba, 28 db (3főre és 4főre) pótágyazható szoba, 20 db egyágyas szoba és a 2 db apartman szoba garantálja a megfelelő elhelyezést mind a családdal érkező, mind a konferenciákon résztvevő Vendégeink számára.

49 akadálymentesített szobával várják a mozgáskorlátozott vagy kerekes székkel érkező vendégeket. A szobák többsége erkélyes, nem dohányzó.

 

Hotel Eger – Wellness szálloda
Hotel Eger – Wellness - Egyedi hangulatfényekkel


A konferencia terem szintjén, kialakításra került egy 120 fő befogadására alkalmas étterem, mely mobil elválasztó falak segítségével két részre osztható. Egyedi, modern hangulata révén protokoll rendezvények, összejövetelek, osztálytalálkozók, születésnapi rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

 

forrás: hotelegerpark.hu

SzN

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.