2013. 06. 25. - 01:05

Szidónia Kastélyszálló - Röjtökmuzsaj

Szidónia Kastélyszálló - Röjtökmuzsaj
A Hotel Szidónia Magyarország nyugati szegletében, Soprontól mintegy 20 kilométerre várja vendégeit a régmúlt fényűző eleganciájával, a modern élet kényelmével és a wellness világának széleskörű szolgáltatásaival.
A Szidónia Hotel a 2007-es év kiemelt kastélyszállója eredetileg vendégház volt, amelyet 1750-ben alakítottak át fényűző nemesi rezidenciává. Az épület ma négycsillagos szállodaként üzemel, amely nemcsak a romantikus hétvégék és a különleges, fényűző esküvők helyszíne, de speciális, kényeztető kezelésekkel várja a kismamákat és a gyermekes családokat is; a kastély közel hét hektáros, zárt kertjében biztonságban szaladgálhatnak és játszhatnak a gyerekek, a legkisebbeket pedig külön medence és játszóház várja.

 

Szidónia Kastélyszálló
Wellness  - Szidónia Kastélyszálló

A Szidónia Fürdőház medencéit a kastély saját artézi kútja táplálja; wellness-részlege kezelések és masszázsok széles tárházát kínálja, és Magyarországon elsőként avatja be vendégeit az Aqua Véda rituálék különleges élményébe, amely a víz gyógyító és harmonizáló hatását ötvözi a védák, a gyógyító tudományok ősrégi titkaival.

 

Szidónia Kastélyszálló
Fürdőház - Szidónia Kastélyszálló

 

A Szidónia Kastélyszálloda területén két saját kút található, melynek ásványvízzé történő engedélyeztetése kitűnő eredménnyel megtörtént.
A medencéket, fürdőszobákat, "tiszta forrásból", a föld mélyéből feltörő minősített ásványvízzel táplálják. Ételeiket és italaikat szintén a kitűnő minőségű ásványvizükkel készítik el.

 

Forrás: szidonia.hu

SzN

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.