2013. 09. 04. - 08:37

Aqua-Lux Wellness Hotel - Cserkeszőlő

Aqua-Lux Wellness Hotel - Cserkeszőlő
Az Aqua-Lux Wellness Hotel Budapesttől 120 km-re Cserkeszőlőben található. A Hotel fedett fürdőkomplexummal rendelkezik. A híres gyógyfürdő mellett helyezkedik el, ahová a Hotel szállóinak közvetlen átjárás biztosított.
Az Aqua-Lux Wellness Hotel Cserkeszőlő szívében helyezkedik el. A hotelt nemcsak a minden igényt kielégítő szálláslehetőségekért ajánlják, hanem az alagsorban kialakított wellness centrum széleskörű szolgáltatásai miatt is.

Az Aqua-Lux Hotelben a wellness szó nem csupán a testi edzettségről, fittségről szól, hanem a helyes gondolkodásmód kialakításáról is.

Az Aqua-Lux wellness programjainak célja, hogy a vendégeknek pár napos ott-tartózkodása alatt is feledhetőek lehessenek a hétköznapi stressz és feszültség negatív hatásai.

 

Aqua-Lux Wellness Hotel - Cserkeszőlő
Az Aqua-Lux Wellness Hotel Cserkeszőlő szívében helyezkedik el.

 

Az Aqua-Lux Hotelben lehetőség van egyénre szabott diétás étrend kialakítására az ott dolgozó munkatársak segítségével. Segítenek az egészséges életmód kialakításában és az aktív kikapcsolódás megismerésének elindításában.

Az előre kialakított 3-8 napos wellness csomagok tartalmazzák a szállás, az étkezés és az összeállított programok költségeit, így a Vendégeknek nincs más dolga, minthogy jól érezzék magukat.

 

Aqua-Lux Wellness Hotel - Cserkeszőlő
Új fedett fürdőkomplexum -  6 db új medence, óriáscsúszda, sodrófolyosó, gyermek pancsoló.

 

A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdővel közösen új szolgáltatásként gyúgykúrákat és gyógyászati kezeléseket is kínálnak a gyógyvíz áldásos hatásával élni kívánó vendégek számára.

A kiemelten országos jelentőségű gyógyfürdőben három szinten új fedett fürdőkomplexum, 6 db új medencével, óriáscsúszdával, sodrófolyosóval valamint gyermek pancsolóval várja vendégeit.

A színvonalas vendéglátásról magyaros étterem és drink-bár gondoskodik.

Forrás: aqua-lux.hu

SzN

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.