2014. 01. 23. - 11:12

Oxigén Hotel**** ZEN Spa Noszvaj

Oxigén Hotel**** ZEN Spa Noszvaj
Egertől 10 km-re Noszvajon található az Oxigén Hotel**** ZEN Spa, mely egyedi spirituális welness világával és bababarát szolgáltatásaival várja a vendégeket.
A négy hektáros ősparkban angol vidéki stílusban kialakított hotel 50 szobával várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. Magyarországon szinte egyedülálló módon a hotel kialakítása teljes mértékben bababarát, így a családok, már egészen pici babával érkezve is kényelmes kikapcsolódási lehetőségeket találnak Noszvajon. Tiszta levegő, egyediség és energia jellemzi magát a szállodást és a környezetet is. A park és a hotel megújult külseje XX. Századi romantikát sugall, mely teljesen egybeforr a kényelemmel és a ZEN Spa különleges, spirituális világával. A ZEN Spa Magyarországon egyedülálló módon 2000 négyzetméteres japán kerttel és több tucat wellness szoláltatással várja a vendégeit.


Oxigén Hotel*** ZEN Spa - Noszvaj

A Bükk hegység ölelésében a 4 hektáros ősfás park közepén található az erdei welness Oxigén Hotel****. Ritka madár és állatvilágával, a csodálatos tájjal elérhető közelségbe viszi a hotel vendégeit a természethez. A ZEN Spa wellness szolgáltatásai a test és a lélek egyedi felfrissülését kínálják a vendégek számára. A hotel egyedi bababarát kialakításával kellemes kikapcsolódást és aktív szórakozást biztosít a picitől az egészen nagy gyerekekkel érkező családok számára is. Az Oxigén Hotle**** ZEN Spa-ban baba- és gyerekbarát eszközök, programok és animátorok szolgálják, hogy az anyukák és az apukák is elengedhessék magukat. Játszószoba, kézműves foglalkozás, kaland park, játszóház és úszásoktatás is várja a kicsiket és nagyokat. A tartalmas és pihentető kikapcsolódás már nem álom, hiszen az Oxién Hotel**** ZEN Spa valóra váltja a családok vágyait.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.