2014. 03. 31. - 11:40

Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő

Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő

A Velencei-tó partján található a Velence Resotr & Spa **** superior szálloda és welnessfürdő, mely egyszerre biztosítja a spa és wellness szolgáltatásokat, a konferencia szervezés lehetőségeit és még gyermekbarát szálloda is.

Csodálatos környezetbe élvezhetik a kikapcsodást a Velence Resort & Spa-ba érkező vendégek. A szobákból és konferencia termekből gyönyörű kilátás nyílik a Velencei-tóra és a környező dombokra. A konferencia termek modern felszereltséggel és természetes megvilágítással várják a vendégeket. A szálloda a gyermekekről sem feledkezett meg, hiszen játszó-szoba, gyermekmedence, játszótér és homokozó áll a legkisebbek rendelkezése. Kiemelt időszakokban a 3 évesnél idősebb gyerekekkel szakképzett pedagógusok foglalkoznak, hogy a szülők is élvezhessék a pihenés és felfrissülés örömét.

 
Egész évben várja vendégeit a Velence Resort & Spa

Ha igazi élményre és kikapcsolódásra vágyik élvezze a víz simogatását a Velence Resort & Spa szálloda élmény és gyógyvizes medencéiben, nyáron akár a Velencei-tóban is. Bel- és kültéri gyógyvizes- és élménymedencék, gyermekmedencék, tanmedence és merülő medence állnak a vendégek rendelkezésére. A szálloda szaunaparkjában mindenki megtalálja a számára leg ideálisabb szaunázási formát. Hagyományos finn szaunak, kombinált bioszauna fényterápiával, infrakabin, gőzfürdő és sókamra várja mindazokat, akik egy kis stresszoldásra vagy felfrissülésre vágynak. A relaxálást a merülő medencék, a Kneioo- taposó a tepidárium és a pihenőterasz nyújtanak további segítséget. Hogy a pihenés még teljesebb legyen, lehetőség van masszázs igénybevételére, melynek a szálloda széles tárházát kínálja.

 
Nyugalom és kényeztetés a Velence Resotr & Spa **** superior szálloda és welnessfürdőben

Szálloda
Telefon: +36 22 589 900
Szobafoglalás: +36 22 589 923 (hétköznap 8.00-16.30 óra között)
E-mail: reservation@velencespa.com
Web: www.velencespa.com
Facebook: www.facebook.com/velencespa

 

Spa
Telefon: +36 22 589 971
Email: spa@velencespa.com

 

-BT-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.