2015. 06. 29. - 18:11

Négycsillagos felfrissülés a Kék Duna Wellness Hotelben

Négycsillagos felfrissülés a Kék Duna Wellness Hotelben

Ha egy családias, mégis elegáns szállodára vágyik, amelyben a wellness szolgáltatások széles tárházát megtalálja akkor látogasson el a Kék Duna Wellness Hotelbe Ráckevére.


Kék Duna Wellness Hotel - Ráckeve

A szállodába érkező vendégek szeme előtt feltárul az ókori római wellness gondtalan és egészséges világa. A római stílust idéző falak között a vendégek kedvükre élvezhetik a tepidáriumot, caldariumot, frigidáriumot vagy akár a laconicumot. A különleges hangulatú welnessben kipróbálhatóak a római masszázok, melyek különleges olajokkal, gyógynövényekkel szolgálják a vendégek egészségét és elégedettségét.  A szállodába érkező vendégek különleges élményeket és felfrissülést élhetnek át az antik római wellness részeg szolgáltatásinak köszönhetően.

Kék Duna Wellness Hotel - Ráckeve
Hordomasszázs és pezsgőfürdő és várja a szállodába érkezőket

Komlpex szauna programokon vehetnek részt a szállodába érkezők, akik a képzett szauna mesternek és a különleges felöntéseknek köszönhetően élvezhetik a testi lelki harmóniát.

A tepidarium azaz langyos fürdő a regenerálódást szolgálja illetve feszültségoldó hatású. A caldarium azaz gőzfürdő, mely magas páratartalmú, 42-40 fokos hőmérsékletű helyiség, mely kiemelkedően szolgálja az ellazulást és a méregtelenítést.

A laconium egy igen magas kb. 55-65 fokos hőmérsékletű helyiség, amely elősegíti az erős izzadást és annak jótékony hatásainak beindulását. Ez a helyiség tulajdonképpen a szauna őse.

Különleges wellness szolgáltatások
Hidegvizes úszomedence a felfrissülés és mozgás örömére

A frigidarium egy hideg helyiség, amelyet elsősorban a forró hőmérsékletű helyiségeket követően javasolt használni. A forró és a hideg klíma váltakozása ugyanis jótékony hatású a szervezetre.

Ezen kívül a vendégek kipróbálhatják az úszómedencét, a pezsgőfürdőt,  a hidromasszázst és a gejzír masszírozó hatását. A teabár pedig jótékonyan segíti elő a méregtelenítést és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelt.

Kék Duna Wellness Hotel****
Ráckeve, 2300,
Dömsödi út 1-3.

Telefon: 06-24/523-230
Foglalás: 06-24/523-230 mellék: 0

Fax: 06-24/523-250

E-mail: recepcio@wellnesshotel.hu

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.