2015. 07. 29. - 14:06

Hotel Karos Spa**** - élmény és felfrissülés

Hotel Karos Spa**** - élmény és felfrissülés

A Zalakaros szívében található Hotel Karos Spa**** szállodában minden korosztály megtalálja a számára élményeket és kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokat.

Magyarországon szinte egyedülálló módon a Hotel Karos Spa**** óriási „víz birodalommal” rendelkezik. Az 5 belső és 2 külső medencében mindenki megtalálja azt, ahol egy kicsit ellazulhat, ahol kiléphet a mindennapok egyhangúságából. Úszómedence, élménymedence, gyerekmedence, termálmedence és pezsgőfürdőt találnak a hotel vendégei a beltéri szolgáltatások között, míg a szabad ég alatt a kültéri úszó és élménymedencékben lubickolhatnak.

Ötféle szauna a felfrissülésért
Képzett szaunamesterek tartanak szauna szeánszot a Hotel Karos Spa***-ban

A sótéglás szauna birodalomban a relaxálni és gyógyulni vágyók egyaránt ellazulhatnak. A Hotel Karos Spa**** ötféle lehetőséget biztosít a szunázni és lazítani vágyó kedves vendégek részére:

•             Finn szaunák (80 - 90 oC)

•             Profi szauna - klasszikus szauna profiknak, ruha nélkül (90 - 100 oC)

•             Bioszauna - fényterápián alapuló szauna, ami az ember agyi ingereire fejti ki pozitív hatását (50 - 55 oC)

•             Infraszauna - sugarai mélyen behatolnak a bőr rétegeibe, hatása vírus- és baktériumölő (60 - 70oC)

•             Gőzkamra - magas, 90 - 100 % páratartalommal bíró szauna (50 - 55 oC)

•             Jégbarlang - (4 oC)

Közkedvelt programok közzé tartoznak a szálloda szauna szeánszai, amelyeken profi szaunamesterek végzik a felöntéseket, melyeknek célja a jó szórakozás mellet a szaunázási élmény magasabb szintre emelése és a hatékonyság növelése.

Masszázs és egyéb szolgáltatások a Hotel Karos Spa****-ban
Frissítő és gyógymasszázsok várják a kényeztetésre vágyó vendégeket

Számos egyéb szolgáltatás közül választhatnak a szálloda vendégei úgy mint masszázsok, sportfoglalkozások, szervezett programok, gasztronómiai élmények és még sok más. A felhőtlen pihenést és felfrissülést a szálloda szakképzett és közvetlen alkalmazottai és az idilli környezet teszi felejthetetlenné.

 

KAROSINVEST Zrt. - HOTEL KAROS SPA++++superior

Cím: H-8749 Zalakaros, Alma utca 1.
Tel.: +36 93 542 550
Fax.: + 36 93 542 501
E-mail: sales@karos-spa.hu

 

 

-BT-

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.