2015. 08. 24. - 17:52

Az év Legszebb Kis Hotelje, az Arcanum Hotel ****

Az év Legszebb Kis Hotelje, az Arcanum Hotel ****

A békéscsabai Arcanum Hotel a csend és a béke szigete. A lassan első „születésnapját” ünneplő hotel visszafogottan nyújt kifinomult luxust vendégeinek.

A békéscsabai Arcanum Hotel a csend és a béke szigete. A lassan első „születésnapját” ünneplő hotel visszafogottan nyújt kifinomult luxust vendégeinek. A kényelem és az elegancia a pihenni vágyók minden vágyát próbálja teljesíteni, 22 gyönyörű szobával és 2 meseszép lakosztállyal. A sportolni vágyók igénybe vehetik a Hotelben található fitness részleget. A nyugalomra, pihenésre vágyók pedig korlátlanul élvezhetik a wellness központban töltött időt.

Arcanum Hotel

Arcanum Hotel

Arcanum Hotel

Arcanum Hotel wellness

 

Arcanum Hotel

Visszafogott elegancia

Az Arcanum Hotel, közelgő születésnapja alkalmából születésnapi csomag ajánlatot kínál fel. A két napos Arcanum Birthday bulin fellép majd Éliás Jr. és az Acustic Planet zenekar. A programok ideje alatt lehetőség lesz majd bor, pálinka és szivarkóstolásra is.

Arcanum Hotel

Arcanum Birthday

Az Arcanum Hotel csomagajánlata magában foglalja a két éjszakás szállást, a félpanziós ellátást, a welcome drinket, az Arcanum születésnapi tortát, a szálloda wellness és fitness részlegének korlátlan használatát, a korlátlan wifi használatot és zárt parkolót is. További információk a Hotel weboldalán.

„Elmélyülést, csendet és harmóniát kínálunk Önnek. Szeretettel várjuk az Arcanum Hotelben, távol a világ zajától!”

 

Képforrás: arcanumhotel.hu

S.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.