2015. 11. 15. - 13:16

Tó Wellness Hotel Bánkon

Tó Wellness Hotel Bánkon

A bánki, Tó Wellness Hotel 2016. február 29-ig Tóparti Wellness PLUS ajánlatot ad vendégeinek.

Tóparti Wellness PLUS csomagot kínál a bánki, Tó Wellness Hotel 2016. február 29-ig a pihenni vágyóknak. A vendégek elmenekülhetnek a világ zajától és kipihenhetik a hét fáradalmait. A csomagot minimum két éjre lehet lefoglalni, ára 15.000 forinttól indul.

Tó Wellness Hotel

Tó Wellness Hotel

A Tóparti Wellness PLUS csomag tartalmazza a szállást standard, classic vagy deluxe szobában, gazdag büfé reggelit Bánki-tóra néző étteremben, félpanziós vacsorát (foglaltságtól függően büfé vacsora vagy 3 fogásos étkezés) hangulatos jazz zenével a szálloda Swing&Jazz Éttermében, Tóparti duett és alkoholmentes ital, mely elfogyasztható a szálloda Swing&Jazz Éttermében, 40 perces sószoba használatot, üdvözlő koktél a szálloda bárjában 17 és 21 óra között, a Wellness Centrum szolgáltatásai: élménymedencék sodrófolyosóval, úszómedence, pezsgőfürdő, finn szauna jégkúttal, gőzkabin, tepidárium, infraszauna, Kneipp taposó, valamint a Csendes Wellness szolgáltatásai (infra pihenő, fényterápia, só-jakuzzi, bio szauna, szénaszauna) illetve kültéri Panoráma szauna. Péntek esténként éjszakai wellness használatra is van lehetőség.

Tó Wellness Hotel

A Tó Wellness Hotel 2016. február 29-ig Tóparti Wellness PLUS ajánlatot ad vendégeinek.

Tó Wellness Hotel

A Tó Wellness Hotel kiváló kilátást nyújt a csodálatos Bánki-tóra.

 

Képforrás: towellnesshotel.hu

S.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.