2015. 11. 26. - 11:56

Mesés szettek az ünnepekre

Mesés szettek az ünnepekre

Nem tudod, hogy mit vegyél fel karácsonykor vagy szilveszterkor? Íme, néhány tipp, ami segíthet a választásban.

Idén sem hiányozhat az elegancia és a nőiesség az ünnepi szettekből. Mutasd meg stílusod és válassz csodás darabokat, kiegészítőket, hogy minden szem rád szegeződjön.

Blake Lively

A blézer például nemcsak a munkahelyre tökéletes. Egy családi ebédre kiváló öltözék lehet egy fekete blézer, ami nagyon jól passzol a harsány és pasztellszínekkel is, ráadásul igen nőies.

 Emma Watson

Ha szeretnél visszafogott lenni, vegyél fel egy elegánsabb szabású nadrágot, amit tökéletesen tudsz kombinálni bármilyen blúzzal.

Eva Longoria 

Az egyik legegyszerűbb választás talán a fekete ruha. Ezzel biztosan nem fogsz mellé lőni, megjelenésed pedig kifinomult és elegáns lesz. Ráadásul könnyedén feldobhatod néhány kiegészítővel és egy szép cipővel.

 Angelina Jolie

A kiegészítőkre is érdemes oda figyelni. Viselj gyöngyöt, ami nagyszerűen feldob egy fekete ruhát. Ha pedig szereted a feltűnést, akkor érdemes olyan ékszert választani, ami csillog és tele van kövekkel.

 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.