2016. 01. 26. - 15:47

Zendaya lesz a CoverGirl reklámarca

Zendaya lesz a CoverGirl reklámarca

Nagyszerű hírt osztott meg rajongóival a szépséges színésznő. Az egyik legnagyobb luxusmárka őt választotta kampánya arcának.

Zendaya

Zendayától nem áll messze a divatvilág, hiszen karrierjét modellként kezdte. Szerepelt a Macy’s, a Mervyn és a Sears reklámjában. Később aztán a színészkedés felé húzott, majd 2010-ben az Indul a risza! című sorozatban kapott szerepet, a Disney Channelen. Ez pedig meghozta számára az áttörést. Olyannyira, hogy még 20 éves sincs, mégis a legnagyobb sztárok közt tartják őt számon.

Most pedig a világ egyik legnagyobb cége, a CoverGirl kérte őt fel, hogy legyen új kampányának az arca. A színésznő örömmel igent mondott, és az első fotók már be is járták az Internetet. A márka ügyvezető igazgatója, Esi Eggleston Bracey szerint Zendaya nagyon inspiráló személyiség, aki nem fél kiállni abban, amiben hisz. Energikus, magabiztos és kiválóan kitudja fejezni önmagát.

Zendaya 

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.