2016. 02. 02. - 21:10

A régió legnagyobb szállodaláncának vezetője is jelen volt a Turisztikai Évadnyitón

A régió legnagyobb szállodaláncának vezetője is jelen volt a Turisztikai Évadnyitón

Egy éve az Orbis átvette az Accor valamennyi szállodájának üzemeltetését Közép-Kelet-Európában - emlékeztetett Gilles Clavie az Orbis hotelcsoport vezetője, aki a tavalyihoz hasonlóan idén is személyesen képviseltette magát a Turizmus Évadnyitó Gálán.

Több, mint 100 szállodájával ezzel az Orbis a régió legnagyobb szállodavállalatává vált. A tavalyi évben pedig máris komoly növekedést értünk el - tette hozzá. Egyúttal stratégiai fejlesztési tervet dolgoztunk ki a régió minden országára - mondta a szállodalánc vezetője. Magyarország vonatkozásában ki is emelte a legfontosabb projekteket: elindítottuk visszavásárlási projektünket, ez jelenleg két szállodát érint. Megkezdtük a Metropol és a Duna szállodák teljes felújítását, a munkálatok pedig 2016 első negyedévében be is fejeződnek - jelentette ki Gilles Clavie. Új szállodaipari koncepciókat vezettünk be Magyarországon - tette hozzá.

 
Gilles Clavie, az Orbis hotelcsoport vezetőjének beszéde



Sikeres évet tudunk magunk mögött, de készülünk az újabb kihívásokra - jelentette ki az Orbis-vezér. A vendégek előtt nagyon széles lehetőségek állnak, a szállodaipar előtt új lehetőségek és feladatok állnak - mondta. Újra kell értelmezni a vendéglátás fogalmát - tette hozzá. A közösségi média nagy szerepének hangsúlyozása mellett Clavie a munkatársak szerepét emelte ki. Az Orbis megteremti a holnap szállodaélményét, mely új szállodamárkánk, az Ibis Styles barndjén keresztül áprilistól Magyarországon is érvényesül. A márka egyedi dizájnt kínál, ám tükrözi a helyi sajátosságokat is - újságolta a hotellánc igazgatója.


MCOnet

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.