2016. 02. 18. - 21:08

Húsvét a Hotel Yacht Wellness & Business-ben Siófokon

Húsvét a Hotel Yacht Wellness & Business-ben Siófokon

Töltse a húsvéti ünnepeket Siófok csodás hátterével a Hotel Yacht Wellness & Business-ben. A hotel az egész család számára kikapcsolódást nyújt.

Kültéri pezsgőfürdőktől a zenés estig, rengeteg pihentető és izgalmas programmal és kínálattal várja húsvétkor vendégeit a Hotel Yacht Wellness & Business Siófokon. A Balaton partján fekvő hotel ünnepi ajánlata 2016. március 25. és 2016. március 28. között érvényes, minimum 2 eltöltött éjszaka esetén.

Hotel Yacht Wellness & Business

„Töltse párjával vagy családjával a Hotel Yacht****-ban a húsvétot, ahol kávéházi délutánnal, zenés esttel, gyermekprogramokkal várjuk. Gyönyörködjön szabadtéri pezsgőfürdőnkből az ébredező természet és a Balaton szépségében, 3 éjszaka foglalása esetén kedvezőbb áron!”

Hotel Yacht Wellness & Business

 

Hotel Yacht Wellness & Business

Hotel Yacht Wellness & Business

A húsvéti csomagajánlat magába foglalja a bőséges büféreggelit. Ízletes büfévacsorát vagy 4 fogásos menüvacsorát. Szombati zenés estet a BlueDot Bisztróban. Szombaton és vasárnap kávéházi délutánokat a szálloda bárjában ajándék kávéval és sütivel. Szombaton és vasárnap gyermekprogramokat szakképzett animátorral. Díjmentesen elérhető vezeték nélküli internet szolgáltatást a szálloda egész területén. A Wellness Centrum és Szauna Világ használatát, ahol egy 25 méteres úszómedence, gyermekpancsoló, egy beltéri és két kültéri pezsgőmedence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sószoba, élményzuhany és pihenősziget található.

Hotel Yacht Wellness & Business

Csodás kilátás a Balatonra!

 

Képforrás: hotel-yacht.hu

S.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.