2016. 03. 08. - 19:57

Mesés táskákat reklámoz Jennifer Lawrence

Mesés táskákat reklámoz Jennifer Lawrence

A szépséges színésznő egy ideje már a Dior első számú nagykövete, most pedig ismét ő lett az arca a márka legújabb kampányának.

Úgy tűnik a francia divatház nagyon meg van elégedve az Oscar-díjas sztárral, hiszen már évek óta ő mutatja be az aktuális kollekciókat. A márka szerint Jennifer nagyszerű személy és valósággal rajonganak érte, ugyanis kiváló tehetség és mindig kiáll az mellett, amit gondol, illetve a nők egyenjogúságáért is.

A színésznő egyébként azért is tökéletes a Dior számára, mert nem a hagyományos, a megszokott ikon. Néha elejt egy-egy bakit az utcai stílusában, de a vörös szőnyegen is. Ennek ellenére a legtöbbször leesik az ember álla, ha meglátja őt. A divatház úgy véli ettől olyan alkalmas Jen a szerepre és ettől sokkal emberibb is, mint a többi sztár. Ez pedig szerintük az embereknek is szimpatikusabb.

Jennifer Lawrence - Dior

Az biztos, hogy az Éhezők viadalának szereplője nagyszerűen helyt áll modellként is és a legfrissebb kampányban valósággal tündököl a csodás darabok mellett.

 

 

N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.