2016. 03. 30. - 17:19

Luxusmárkával dolgozik együtt a Nike

Luxusmárkával dolgozik együtt a Nike

Érdekes szerződést kötött a sportmárka a világ egyik legnagyobb divatházával, melynek eredményét mindenki kíváncsian várja.

A Nike már évek óta az egyik legnépszerűbb márka. A cég most úgy döntött, hogy ismeretlen vizekre evez és szerződést kötött egy luxusmárkával, ami nem más, mint a Ginvechy. Nehéz elképzelni a két márka közös kollaborációját, hiszen teljesen mást képviselnek, mégis sokan egészen biztosak benne, hogy valami igazán különlegeset tudnak együtt alkotni.

Nike és Givenchy

Riccardo Tisci, a divatház designere szerint a kollekció darabjai egy új irányt képviselnek majd, szem előtt tartva azt is, hogy a Nike egy sportmárka. A kreációk iránt már most hatalmas az érdeklődés, a divatőrültek pedig egyenesen odáig vannak az ötletért és alig várják a kollekció megjelenését, ami a tervek szerint idén júliusban debütál majd. Te is várod, hogy milyen lesz a két márka közös alkotásának eredménye?

 Givenchy és Nike

 

 

képforrás:vogue.com

N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.