2016. 07. 08. - 14:00

Több csillaggal ékeskedhetnek a magyar hotelek

Több csillaggal ékeskedhetnek a magyar hotelek

Újabb hazai szállodák lesznek jogosultak arra, hogy csillagot használjanak – erről a Hotelstars Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy Bíráló Bizottsága döntött.

Immár 342-re nőtt azoknak a hoteleknek a száma Magyarországon, amelyek csillaggal büszkélkedhetnek. A Nemzeti Szállodai Tanúsító Védjegy Bíráló Bizottsága úgy döntött, hogy újabb szállodák kapnak Hotelstars védjegyet.

Új minősítést adtak, illetve újra minősítettek 18 hazai hotelt.

Hotelszoba

Sokan élnek a hangulatos szállodák adta lehetőségekkel

 

A Nemzeti Gazdasági Minisztérium támogatásával az MSZÉSZ 2016 tavaszán oktatási kampányt végzett, hogy az érdeklődők minél többet tudjanak a Hotelstars szállodai csillagokról. Weboldalt is létrehoztak www.hotelcsillagok.hu néven, mely egyben hiteles adatbázis is.

A kampány sikeresnek bizonyult, a nyomtatott, az online média és a facebook tekintetében is.

Magyarországon 341 szálloda rendelkezik Hotelstars minősítéssel, ez a hazai kapacitás majdnem 60 százaléka.

A védjegy jelentése a garantált minőség, egységes színvonal a szállodák számára és egyszerűbb értekesíthetőség. A csillaggal rendelkező hotelek átlátható módon nyújtanak biztonságot a vendégeknek – írta meg a turizmusonline.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.