2016. 08. 30. - 17:57

Álomszép fehérneműk nemcsak sovány nőknek

Álomszép fehérneműk nemcsak sovány nőknek

A divatcégek kampányaiban többnyire csak a vékony testalkatú hölgyek szerepelnek, egy új-zélandi márka azonban úgy döntött, hogy igazi nőkkel reklámozza mesés darabjait.

Végre egy divatkampány, amely a nőiességet hirdeti. Jemima Kirk és Lena Dunham egyáltalán nem foglalkozik azzal a normával, amit a társadalom elvár. Ők ketten bátran vállalják formás idomaikat, amivel megmutatják milyen egy igazi nő, mert lássuk be egy átlagos hölgy nem modell.

 Lena és Jemima egy olyan kampányban szerepel, amely azt közvetíti, hogy ők így is boldogak. A két sztár úgy véli, hogy ez az egész nem a bátorságról szól, hanem a szabadság érzéséről. Egyáltalán nem bánják, hogy van némi plusz kiló rajtuk, sőt számukra ez természetes. A Lonely Lingerie fehérnemű márka Lonely Girls elnevezésű projektjében olyan nők kaptak szerepet, akik saját környezetükben, beállítások és utómunka nélkül pózolnak.

Neked, hogy tetszenek a fotók?

 


N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.