2016. 09. 12. - 09:15

Gyógyít és relaxál a Hotel Silver vize

Gyógyít és relaxál a Hotel Silver vize

Szívesen ellátogatnánk Hajdúszoboszlóra? Ha olyan pihenést keresünk, ahol nemcsak a relaxálás, a kikapcsolódás a fontos, hanem a gyógyulás is, a Hotel Silverben a legjobb helyen leszünk. A szálloda a gyógykezelések terén élen jár.

Kikapcsolódni vágyunk, szívesen lubickolnánk, relaxálnánk egy pihentető környezetben, ahol mindenben igyekeznek a kedvünkben járni? Ha emellett valamilyen betegséggel is küzdünk, duplán jó választás a hajdúszoboszlói Hotel Silver: a szálloda saját gyógycentrummal rendelkezik, ahol termálvizes medencék, terápiás részleg és szakemberek várják a gyógyulni vágyókat.

A termálvíz gyógyhatása mellett – amelyet naponta újra töltenek - hidromasszázs, pezsgőfürdő áll a vendégek rendelkezésére, s egyedi kúra igénybevételére is van lehetőség. Ebben a Hotel Silver reumatológusa siet segítségünkre, aki állapotfelmérést végez, s összeállítja a számunkra jótékony kúrát. Ennek ideje alatt állandó orvosi felügyeletet is biztosít.

A Hotel Silver gyógycentrumában természetesen lehetőség van a TB által támogatott gyógykezelések igénybe vételére, minimális térítési díj ellenében.

Gyógykezelés a Hotel Silverben

Gyógykezelés a Hotel Silverben

Egy csodálatos gyógyvíz

A hajdúszoboszlói gyógyvízre 1925-ben bukkantak rá, amikor a mélyfúrást követően 75 Celsius fokos termálvíz bugyogott elő 1100 méter mélységből. Elemzését követően kiderült, hogy jód-, bróm-, hidrogénkarbonát-, valamint konyhasó összetétellel rendelkezik. Bitumen, ösztrogén szintén található benne, valamint számos értékes nyomelem: réz, cink, titán, ezüst, bárium, ólom és stroncium.

Fürdőkúra javasolt azoknak, akik idült ízületi gyulladásokkal (polyarthritis), degeneratív ízületi elváltozásokkal (arthrosis), idült idegfájdalmakkal és ideggyulladásokkal (neuralgia, neuritis), a gerinc különböző idült gyulladásos, degeneratív megbetegedéseivel küzdenek (spondylosis M.Bechterew, chondrosis).

Idült izomfájdalmak (myalgia) esetén, sérülések után, beleértve a sportsérüléseket, ugyancsak nagyon hasznos a hajdúszoboszlói gyógyvizes kezelés. Ajánlott a Heine medin kórt követően, agyvérzés, agyműtét vagy egyéb okból kialakult bénulás után.

Alkalmazható az érszűkület egyes formái esetén, nehezen gyógyuló csonttöréseknél az ún. callusképződés elősegítésére, idült bőrbetegségek gyógyítására (pszoriázis, ekcéma, pruritus). Idült nőgyógyászati betegségekkel és meddőséggel küzdők számára szintén javasolt a termálvizes kúra.

Egy vadonatúj módszer

A Hotel Silver gyógycentrumában egy olyan, Magyarországon eddig ismeretlen, alternatív és komplex módszerrel is megismerkedhetünk, mely az immunrendszer megerősítésére szolgál.

A több százezer ember által kipróbált F-Scan3 elősegíti, hogy kielégítő egészségi állapotunk visszatérjen. Téglalap alakú rezgés generátorról van szó, a Zapperről, amely egy bizonyos feszültség elérésekor (mely minimum 8V) képes a mikroorganizmusok patogénjeinek elpusztítására, tehát a baktériumokat, gombákat és a vírusokat megöli. A forradalmian új berendezést a Hotel Silver gyógycentrumában ki lehet próbálni.

B.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.