2016. 10. 28. - 08:24

Színes plus size divat télre

Színes plus size divat télre

Az ősz még tarka évszak, ám télen a sötét és homály uralkodik. Nem véletlen esnek ilyenkorra a fénnyel teli ünnepek. Hogy ne essünk búskomorságba, amíg újra beköszönt a tavasz, érdemes reggelente valami színeset és vidámat magunkra öltenünk. 

Némi trükkre lesz szükségünk, ha ezt 44-es méret feletti nőként szeretnénk megtenni, mivel a teltebb hölgyek szeretnek “belekapaszkodni” a karcsúsító feketébe, és óvatosak a vad színekkel. Tény, hogy egy erős sárga, vagy egy tulipiros optikailag erősít, ám ez cseppet sem jelenti azt, hogy nincs lehetőségünk kombinálni a színekkel.

Amit érdemes figyelembe venni: a legvékonyabbak hölgyekkel ellentétben, akik kettő vagy három tarka színt is magukra ölthetnek, a plus size méretűeknek éppen elég egy feltűnő árnyalat, vegyítve “ártatlanabb” ruhadarabokkal.

Érdemes megismerkedni a 2016/17-es őszi-téli szezon kedvenc színeivel, hogy lássuk, hogyan tudunk játszani velük!
Jó tudni, az aktuális divatszínek szerencsére mindig úgy vannak kiválogatva, hogy minden típus (tavasz, nyár, ősz, tél) tudjon belőle válogatni.
Ha nem így lenne, a nők kis része vehetné meg a trendi színű új ruhadarabokat, a többiek pedig, ha netán hordanák őket, azt tapasztalnák, hogy előnytelenek nekik ezek az árnyalatok.


A következő színeket keressük ebben a szezonban:

  • Aurora Red, egy igazi bombasztikus vörös
  • Meleg szürkés mogyoróbarna
  • Kékeszöld, ami a klasszikus türkizes “Benetton-zöldhöz”, a nyolcvanas évek nagy sztárjához hasonlít
  • Poros cédrus”, egy porosvörös szín
  • Terrakottavörös
  • Kiabálóan élénk “világoslila”, ami a szőkéknek csodásan áll
  • Zöldes mustár
  • “Cápaszürke”
  • Farmerkék és “jégkirálynő-kék”

Amit mindenképpen ajánlunk, mert szinte minden típusnak tökéletes, nem erősít és szuperdivatos, az a fentiek közül az elegáns, hűvös mélyszürke.

Ha már aktuális színeket mutatunk fel az öltözködésünkben, akkor garantáltan igényes és vonzó lesz a megjelenésünk.
A telteknek remekül állnak a most menő hosszanti csíkozások, fantáziadúsan mintás anyagok. Még azt sem állítanánk, hogy a régi tanácsnak megfelelően a nagy mintáktól és nagy “foltban” megjelenő élénk színektől tartózkodni kell. Ha úgy érezzük természetesnek magunkat, biztosan vidámmá teszi a megjelenésünket a kedvenc mintás kabátunk!

A pufikabátokat, túlméretezett nagykabátokat - bármilyen színben - ajánlott kerülni. Ahogyan vigyázzunk a túl nagy, túl vastag téli öltözetekkel, úgy a túl szűk szoknya vagy nadrág sem fogja feldobni a napunkat.
A trendi színeket érdemes például egy lazán nyakba dobott kendő, egy - nem csípőre ejtett - öv, vagy egy boleró szerű kardigán formájában “kifejezni”.

A legradikálisabb megoldás pedig, amely egészen biztos napsugarassá teszi a borongós napokat is, a hihetetlenül színes afrikai kendők, fülbevalók és más kiegészítők bedobása - ezeket már idehaza is kapni.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.